Маргарет Макколъм привидно изглежда съвсем обикновена лондончанка. Подобно на милиони

...
 Маргарет Макколъм привидно изглежда съвсем обикновена лондончанка. Подобно на милиони
Коментари Харесай

Непреходна любов: Вдовица всеки ден слиза в Лондонското метро, за да чуе гласа на съпруга си

 Маргарет Макколъм видимо наподобява напълно елементарна лондончанка. Подобно на милиони поданици на английската столица, всеки ден тя слиза в метрото, само че не с цел да пътува с него . Тя присяда на платформата в очакване да чуе починалия си брачен партньор . Именно неговият глас звучи дълги години в градската железница на Лондон.

Маргарет слуша известията за идването на мотрисите, които Осуалд ​​Лорънс записва през далечната 1950 година . Именно той произнася и станалата емблематична имитация за лондончани „ Mind the gap “, с която пасажерите се приканват да внимават с дистанцията сред влака и перона.

 През 2003 година Осуалд ​​умира, оставяйки голяма празнина в сърцето на Маргарет . Но, вдовицата му намира метод да продължи да усеща наличието му най-близо.



След повече от половин век обаче г ласът на Осуалд ​​Лорънс е сменен от електронен запис . Нещастна, Маргарет поискала от лондонската транспортна компания копие от записа, с цел да може да продължи да слуш а гласа на брачна половинка си вкъщи.

След като научила за трогателната история, компанията решила да възвърне известието на спирката покрай мястото , където живее Маргарет. Така на Ембакмен на " Нортър Лейн " и до през днешния ден всички пасажери могат да чуят гласа на мистър Лорънс и да продължат да имат вяра, че безконечната обич в действителност съществува .

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР